Klan Anarchia - GoF
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Aaa ja nazywam sie Aleks(-ander) mam lat hmm...w sumie to 18 bedzie w lipcu, chodze do II klasy liceum profilowanego o kierunku zarzadzanie informacja. Mieszkam w smutnym jak pizda miescie Opoczno, nie trawie przydupasow, frajerow, cweli, jeleni, lamusow i ogolnie mam na to wyjebane. SLucham rapu (bezimienni, molesta, zip i tak dalej ;p), lubie sobie pograc w l2 i ogolnie system pieprze, czemu? by jutro bylo lepsze
Nazywam się Fabian, lat 15 .. w marcu, a dokładnie 26 marca wskoczy 16
Mieszkam w Dobrym Mieście << link dodałem ponieważ na wielu forach nie dowierzają że w ogóle istnieje takie miasto xD
Zainteresowania? hmm przeróżne sporty i uprawiać i oglądać przede wszystkim piłka nożna i siatkówka. No i dziewczyny ofc ;]
Z muzyki to rock/metal ale odrazu mówię że nie jestem EMO bez obaw xD
Ogólnie to lubię ludzi którzy znają się na żartach i potrafią się bawić czyli można powiedzieć że jestem rozrywkowy chłopak xd
Aaa no i jeszcze najważniejsze jestem wielkim fanem Dragon Balla ;]
Ostatnio edytowany przez Avenger (2009-01-13 16:51:42)
Witam, mam na imię Łukasz i mieszkam w Sosnowcu lat mam 17 ale w kwietniu będzie 18 ;> Na gofie grałem rok temu, może kojarzy ktoś nick Diego? W każdym razie wróciłem i zaczynam od 0. Moją pasją jest Rap & Hip-Hop moja dziewczyna i L2. Dam kilka moich zdjęć.
To zdjęcie jest mocne... rodzinka ;>
"Poszedłem z mała na molo" hehe
To jest moja najlepiej zrobiona fota w życiu bez fotoszopy i innego gowna.
Dobra nie bede inny Na imie mam Kamil, mieszkam na wiosce, ktora jest stolica swiata ^^ czyli Stargard Szczecinski ;p i tak nie wiecie gdzie to jest
wiec jak sobie nagrabie to prosze darowac sobie szukanie xD
lat w marcu 19, zainteresowan generalnie nie mam, slucham przewaznie hip-hopu ale tylko polskiego... lubie dobrze wypic z Cytrynem :DDD
Kobieta juz jakas tam jest xD